Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » Aquarijn Schoonspringen wint landelijke breedtesportcompetitie

Aquarijn Schoonspringen wint landelijke breedtesportcompetitie

Foto © Aquarijn Nieuwegein

DEN HELDER/NIEUWEGEIN – Op zondag 23 april 2017 werd in Den Helder de vijfde wedstrijd in dit seizoen van de breedtesport in het schoonspringen gehouden. Dit was tevens de finale. De prachtige beker voor de beste club bij de breedtesport ging dit seizoen mee naar Aquarijn in Nieuwegein.

In de E-groep was er een vierde plaats voor Jinte v.d. Hoef. In de D-groep was er een vijfde plaats voor Samuel Quist. In de C-groep behaalde Tim Stelte het brons. Voor Judith Peeters was er goud in de B-groep en Susanne Klooster behaalde zilver in de A-groep.

De vier beste wedstrijden tellen mee in het individuele allround-klassement. Csilla van Os werd de winnares bij de E-groep. Tim Stelte werd tweede in de C-groep en voor Judith Peeters en Susanne Klooster was er een eerste plaats. Aquarijn behaalde in vier van de zes leeftijdscategorieën een medaille.

Aquarijn startte de laatste wedstrijd met een kleine voorsprong en wist deze voorsprong te behouden met een eindscore van 479 punten. PSV Eindhoven werd tweede met 438 punten en WVZ Zoetermeer werd derde met 344 punten.

Meer informatie is te vinden op de website van Aquarijn.

Artikel GymPOWER Sportmagazine | Persbericht en foto © Aquarijn Nieuwegein