Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » Beweegpower organiseert op laatste zaterdag van de herfstvakantie een BeweegFeest in Naarden
Beweegpower organiseert op laatste zaterdag van de herfstvakantie een BeweegFeest in Naarden
Foto © Beweegpower

Beweegpower organiseert op laatste zaterdag van de herfstvakantie een BeweegFeest in Naarden

BeweegPOWER-feest-292017-2

NAARDEN – Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt in Sporthal De Lunet in Naarden een BeweegFeest georganiseerd door Beweegpower met o.a. freerunning, opblaasbaan, hockey, sneeuwballengevecht en voetbal.

Pascal Kempers van Beweegpower vertelt enthousiast over deze beweegmomenten op de laatste zaterdag van de herfstvakantie: “Hoe vet is dat! Wij mogen een groot beweegfeest organiseren. Daarna mogen we ook voor het goede doel #spiervoorspieren een parcours bouwen voor een ‘Swim Challenge & Obstacle Run’. Wie doet ermee?!”

Tussen 11:00 en 17:00 uur staat ‘Spelen en Bewegen’ op het programma. Beweegpower zet heel veel sport- en spelactiviteiten uit voor iedereen van elke leeftijd, waarbij je in de praktijk kennis kan maken met de [kju:b] voor cubesporten en Airgym Airtracks. Daarna is er van 19:00 tot 19:45 uur de ‘Swim Challenge’ en van 20:00 tot 20:45 uur de ‘Obstacle Run’. Er wordt door het team van Beweegpower een baan opgebouwd waarbij naar eigen niveau aan een makkelijke, een moeilijke of een serieuze challenge deelgenomen kan worden.

Iedereen die van een uitdaging houdt èn mee wil helpen aan een mooie donatie voor het goede doel ‘Spieren voor Spieren’ kan meedoen met één van deze twee activiteiten of met allebei.  Je kan individueel of met een team meedoen. Voor beide challenges zijn er mooie prijzen te winnen, waaronder een uur zwemmen in ‘De Lunet’ met je hele team.

Meer informatie over het programma en de kaartverkoop van het BeweegFeest in Naarden is te vinden op de website van Beweegpower.

Bericht © Stichting GymPOWER | Info en poster/foto © Beweegpower