Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » Dansers, turnsters, twirlsters SV Omnia 2000 en acrobate Daniëlle Bubberman in theatershow ‘We Love’ in Studio Aalsmeer
Dansers, turnsters, twirlsters SV Omnia 2000 en acrobate Daniëlle Bubberman in theatershow ‘We Love’ in Studio Aalsmeer
Foto © SV Omnia 2000: We Love Aalsmeer 2017

Dansers, turnsters, twirlsters SV Omnia 2000 en acrobate Daniëlle Bubberman in theatershow ‘We Love’ in Studio Aalsmeer

Foto © SV Omnia 2000: We Love Aalsmeer 2017

Foto © SV Omnia 2000: We Love Aalsmeer 2017

AALSMEER – Op 7 en 8 juli 2017 organiseerde SV Omnia 2000 in Studio Aalsmeer haar tweejaarlijkse theatershow onder leiding van Mariëlle Buskermolen. Na een jaar voorbereiden presenteerden de dansers, turnssters en twirlers van de club in samenwerking met luchtacrobate Daniëlle Bubberman en danser Miyabi een mooie productie in romantische sferen, met het thema:  ‘We Love 2017’. In totaal werd in drie dagen tijd vier shows opgevoerd. Volgens kenners, kijkers en experts overtroffen deze alle voorgaande.

Na het vorige thema ‘Back2Basic’ vonden de choreografen van Omnia de tijd rijp om een beetje liefde uit te strooien over Aalsmeer. “De wereld is soms vol narigheid, dus het werd tijd voor ‘We Love’. Na een jaar vergaderen en ideeën met elkaar uitwerken en uitwisselen, was het dan eindelijk zover. Het was een feest om te zien hoe iedereen het naar zijn zin had en zich thuis voelde in het theater.”

Op de vrijdagochtend werd door vrijwilligers alles in orde gebracht: geluid, licht, techniek, podium en decor, kleedkamers, schmink en catering. “De generale repetitie was op 21 mei 2017 gehouden. Er hoefden nu alleen nog de puntjes op de i gezet te worden. Dat verliep vlekkeloos, dus de sfeer zat er goed in.”

Foto SV Omnia 2000: Daniëlle Bubberman

Foto SV Omnia 2000: Daniëlle Bubberman

De middagshows op zaterdag en de avondshows op vrijdag en zaterdag begonnen met een adembenemend optreden van luchtacrobate Daniëlle Bubberman, – voormalig ritmisch gymnaste van de club -, die begeleid werd door harpiste Carla Bos. “Met haar lenige act in rode doeken en de prachtige muziek wisten zij meteen een aanzet te geven aan de lieflijke sfeer die de show moest gaan uitstralen.”

De middagshows werden vervolgd door o.a. dansen als We Love Lion King (Patjoelah), We Love Lollie Pop (Tessa), We Love HipHop (Joyce) en We Love Stoer (Véronique). Alle kinderen van zes tot en met elf jaar van de productgroep Dans van SV Omnia 2000 stonden goed te swingen op het podium. Zelfs de musicalgroep deed mee met het welbekende nummer “Singin’ in the rain”. “De eerste show is altijd erg spannend voor de kinderen, maar tijdens de tweede show kunnen zij zich helemaal uitleven. De fans van de kinderen waren laaiend enthousiast toen zij hun vermoeide, maar voldane kinderen weer op kwamen halen.”

De avondshow begon na de opening met de dans We Love You, het refrein was aanstekelijk (I gotta feeling) en het publiek werd uitgenodigd om mee te dansen. Uiteindelijk stond iedereen aan het eind van het nummer mee te swingen. Een greep uit de veelzijdige dansen van de avondshows: We Love Weekend (Simone), We Love to dance with you (Erma), We Love Everyone (Patjoelah) en We Believe in Love (Zumba o.l.v. Mariëlle en Véronique). “Naadloos liepen de dansen in elkaar over en werden er mooie combinaties gemaakt met twee gastoptredens van Miyabi (Japanse dansen). Verrassend mooi was de derde dans We Love Choreo, gedanst door de choreografen zelf.”

Foto © SV Omnia 2000: We Love Aalsmeer 2017

Foto © SV Omnia 2000: We Love Aalsmeer 2017

De fantastische optredens van de productgroepen Turnen en Twirlen maakten de show compleet. “Twirlen nam het stokje over van Power2Dance en gaf een zeer goed optreden in de eerste helft van de show. Na de pauze kwamen de turnsters met hun mooie grondoptreden, waarin o.a. acrobatische elementen en dubbele flikflaks en salto’s.

Tijdens het opruimen van de toestellen was er een gezellig optreden in de sfeer van Carnaval, met in speciale hoofdrollen Jan Hoogenbosch als de ‘brandweerman’ en Peter Kooijman als de ‘foute kapitein’.” Alle shows werden afgesloten met ‘We houden van Holland’. “De groepen werden gepresenteerd op bekende Nederlandse hits, zodat iedereen kon meezingen. Een spetterende finale!” 

Bij omnisportvereniging SV Omnia 2000 zijn ze fier op de dansers, sporters, choreografen, trainers, vrijwilligers en iedereen die bijdroeg aan deze geslaagde productie namens de club. Uiteraard zijn ze ook dankbaar voor de gastoptredens die het extra speciaal maakten. “Ook achter de schermen is er door iedereen hard gewerkt om zo’n prachtige show neer te zetten. Een bijzonder dikke pluim voor Mariëlle Buskermolen, de drijvende kracht achter deze shows. Zij stimuleert en verbindt mensen met elkaar waardoor er zoiets moois kan ontstaan. Wij mogen trots zijn op onze vereniging die al zestien jaar bestaat.”

Foto’s van de show en meer informatie over het sportaanbod van de club is te vinden op de website van SV Omnia 2000. Sporten bij SV Omnia 2000 kan ook via Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds.

Artikel © Redactie GymPOWER Sportmagazine | Info en foto’s SV Omnia 2000