Actueel op GP
Home » Geen categorie » De eerste vier GymPOWER Sportmagazines van 2017 nog ontvangen? Dat kan!

De eerste vier GymPOWER Sportmagazines van 2017 nog ontvangen? Dat kan!

Coverfoto's gemaakt voor GymPOWER Sportmagazine door © Maurice Smeets, © Yoshida Fotografie, © Bart Treuren en © Anna de Visser

Coverfoto’s gemaakt voor © GymPOWER Sportmagazine door © Maurice Smeets, © Yoshida Fotografie, © Bart Treuren en © Anna de Visser

ROTTERDAM – Ook in het nieuwe seizoen pakken we bij GymPOWER de draad weer op na het zomerreces om met enthousiasme te beginnen aan ons jubileumjaar. Begin 2018 bestaat GymPOWER tien jaar en dat dankzij alle volgers, vrienden en bijdragers! Eén van de goede dingen die we zeker willen doorzetten is het GymPOWER Sportmagazine, geheel vernieuwd met nog meer mooie verhalen, interviews en beelden uit alle sporten die onze Sportredactie volgt en verslag van doet.

Met dank aan iedereen die de afgelopen maanden bijgedragen heeft in de verslaggeving, het (eind)redactiewerk, de fotografie, de grafische vormgeving, de distributie en bovenal het vertellen van hun verhaal en mening, alsook het tonen van hun kunsten die we mooi in beeld mochten brengen.

Hoe lees je het GymPOWER Sportmagazine? GymPOWER Sportmagazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 1.000 exemplaren per editie van 48 pagina’s. Een los exemplaar kost € 7,50* en een jaarabonnement € 47,00* (*inclusief verzendkosten).

Wil jij de eerste vier edities van het GymPOWER Sportmagazine in 2017 nog ontvangen? Dat kan! Mail naar sportredactie.gympower@gmail.com en je krijgt een bevestiging met alle details over de bestelling, betaling en levering. Ook voor alles wat je wil weten van en vertellen aan de Sportredactie van GymPOWER kun je vanaf nu terecht via dit mailadres.

Artikel © GymPOWER Sportmagazine | Tekst © Sportredactie GymPOWER