Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Geen categorie » De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus
De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus
Foto © D.S.T. Pegasus Delft

De Unit Sport & Cultuur zoekt trainer voor Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

DST-Pegasus-logoDELFT – De Unit Sport & Cultuur van de TU Delft is voor D.S.T. Pegasus op zoek naar een trainer voor het seizoen 2017/2018. D.S.T. Pegasus is in 2008 opgericht met als doel ook in Delft een turnvereniging te hebben waar studenten terecht kunnen om te sporten en daarnaast mee te doen aan gezellige activiteiten. Zo doen veel leden mee aan de Nederlandse Studenten Turn Competities (NSTC) van de N.S.T.B., die elke keer bij een andere studententurnvereniging gehouden worden. Het is een actieve vereniging met meer dan honderd leden, in uiteenlopende niveaus. Ben jij degene die Pegasus kan motiveren en begeleiden? Dan zoeken we jou om hen te trainen.

Het doel van de Unit Sport & Cultuur (S&C) is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden (vooral parttime werkende) docenten en trainers en vele anderen binnen en buiten de universiteit, onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma, waaraan jaarlijks zo’n 13.500 studenten en medewerkers deelnemen.

De TU Delft is de huissponsor van D.S.T. Pegasus en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainer en overige materiaalkosten, door de TU Delft gesponsord.

Primaire taken trainer:

 Verzorgen van een deel van de trainingen, ten minste twee dagen per week;  Overleg met andere trainers over lesopbouw;  Begeleiden van externe trainingen en wedstrijden.

D.S.T. Pegasus heeft drie trainingsdagen per week, op maandag, dinsdag en donderdag. Vijf keer per jaar vindt een wedstrijd plaats in een van de studentensteden in Nederland.

Wij bieden:

 Uitstekende faciliteiten, verzorgd door de Unit Sport van de TU Delft;  Een overeenkomst voor bepaalde duur via een uitzendorganisatie van waaruit de werkzaamheden als docent voor S&C zullen worden verricht óf de mogelijkheid om als zzp’er werkzaam te zijn volgens een opgestelde overeenkomst.

Wij vragen:

 Affiniteit met studenten;  Enthousiasme, flexibiliteit en ambitie;  Verstand van zaken en ervaring in turnen (in bezit van Gymnastiek Leider 3 of vergelijkbaar of aantoonbare ervaring);  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij interesse of voor meer informatie graag vòòr 1 juli 2017 contact opnemen met Jochem Kempe, voorzitter D.S.T. Pegasus, via mail: info@dstpegasus.nl.

Meer informatie is te vinden op de website van de Unit Sport & Cultuur van TU Delft en de website van D.S.T. Pegasus.