Actueel op GP
Home » GP Sneak Preview » Denzz Shownight in de Maaspoort in Venlo wil vooroordelen van de bühne vegen

Denzz Shownight in de Maaspoort in Venlo wil vooroordelen van de bühne vegen

Poster Shownight 2018VENLO – Limburg, daar hoor je anno 2018 op artistiek en gymnastisch sportgebied nog steeds veel te weinig over, terwijl het er bruist van de activiteiten. Zoals op zaterdagavond 17 maart 2018 wanneer Paaldansstudio Denzz haar Shownight in De Maaspoort in Venlo houdt. Een leuk en sportief avondje uit, voor dames en heren, met één doel voor ogen: “Laat je verrassen, entertainen, verbazen en zie hoe in één keer alle vooroordelen die er nog steeds zijn over paaldansen van tafel….de bühne!…geveegd worden!”

Krachtige mannen en vrouwen, de een wat groter dan de andere en ook leeftijden lopen flink uiteen. Lange benen of wat korter, het speelt geen rol want iedereen kan leren paaldansen. Paaldansstudio Denzz neemt je op deze Shownight mee in de wereld van dans in combinatie met acrobatiek.

Het stereotype beeld van wulpse dames en donkere zaaltjes zal na Shownight 2018 tot het absolute verleden behoren want paaldansen is voor iedereen. Ontelbare uren aan voorbereiding waarbij kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen tot het uiterste getraind worden. Extra uren om kostuums gezamenlijk te ontwerpen en te maken. Saamhorigheid en teamspirit, dát draagt Shownight 2018.

Leun achterover en laat je vermaken door een avondvullend programma vol groepschoreo’s op meeslepende muziek. Stampende beats maar ook dromerige klanken worden afgewisseld met een aangename portie humor. Onmisbaar voor zowel performer als gast en je zult merken dat je je naarmate de avond vordert bijna ‘part of the team’ gaat voelen.

Denzz Shownight, een avond vol vuur! Letterlijk en figuurlijk. De Vuurkunstenaar.nl geeft acte de présence en zal het spetterende programma compleet maken! Mis deze kans niet, er is maar één voorstelling. Tickets bestel je snel en eenvoudig online via en bij De Maaspoort in Venlo (volg de link).

IMG_7728-P

Denzz Paaldansstudio in Venlo

Begint het na deze Shownight te kriebelen? Wil je leren paaldansen en woon je in de buurt van Venlo? Denzz Paaldansstudio verzorgt naast hun lessen ook leuke workshops, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes of vriendinnendagen. Op de Benefietdag waarmee de Paaldans Bond Nederland aftrapte in het najaar van 2017 ontmoetten we Annemarie en Louk van deze Paaldansstudio. Leuke mensen die enthousiast en met trots over hun sport en studio vertelden. Ze verzorgden er een workshop om bij te dragen aan de PBN-dag.

Denzz bestaat inmiddels vijf jaar en is met twee studio’s en bijna honderd leden uitgegroeid tot één van de prominente paaldansstudio’s in Nederland. De organisatie van de Denzz Shownight is een mooie manier om hun paaldanspower te tonen. Alle informatie  en contactgegevens vind je terug op de website van Paaldansstudio Denzz.  Bellen kan ook, dat gaat vaak sneller en een afspraak is zó gemaakt!

Artikel © GymPOWER Sportmagazine | Info , tekst en beelden verstrekt door © Paaldansstudio Denzz | Tekst © Lynda Hovens