Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Geen categorie » Dringende oproep voor juryleden

Dringende oproep voor juryleden

ENSCHEDÉ – Elk jaar worden er drie wedstrijden georganiseerd voor het toestelturnen voor studenten aan HBO en universiteit. Bij deze wedstrijden hoorde meestal een andere wedstrijd, zoals een omgekeerde wedstrijd (mannen op damestoestellen en andersom) of een wedstrijd op trampoline. De laatste wedstrijd van het jaar, het Nederlands studenten Kampioenschap (NSK), werd steeds gecombineerd met een groepsspringwedstrijd. De wedstrijden kregen steeds meer deelnemers en daardoor werden de wedstrijddagen ook erg lang. Om het springen toch nog voldoende aandacht op wedstrijden te kunnen geven, is er sinds dit jaar een vierde wedstrijd voor turnende studenten, en voila op 15 mei 2010 is het eerste NSK Turnen: Springen 2010 in Enschedé een feit!

Voor de groepsspringwedstrijd en een aantal toestellen van de individuele wedstrijd is de LR-organisatie van het NSK nog dringend op zoek naar juryleden. Ben je een jurylid of ken je een jurylid die op 15 mei 2010 wil helpen bij het slagen van het eerste NSK Turnen: Springen? Neem dan aub zsm contact op via nskspringen@linearecta.utwente.nl . “Wij zorgen goed voor onze juryleden met een lunch, snoepjes en drinken tijdens de wedstrijd en de mogelijkheid om gratis mee te eten, te feesten en/of te slapen na de wedstrijd“ 

Na een dag vol springen, vliegen, zweven, draaien en landen, volgt een heerlijke maaltijd en een supergezellig feest. Het thema van het spetterende feest is: “Bloody Brilliant: “Am I a good person doing bad things?” (van the one and only Dexter  Op de themapagina van de NSK-site van Linea Recta kan je inspiratie opdoen. Ook is het mogelijk op het NSK zelf een gaaf t-shirt te kopen, zodat je iedereen kan laten zien dat je bij het allereerste NSK turnen: springen was.

Info/logo: persbericht en NSK-site Linea Recta Universiteit Twente