Actueel GP nieuws
Home » AcroGymPOWER » Eerste #Spotlight op AGP: GVAV Rapiditas Gymnastiek uit Bedum
Eerste #Spotlight op AGP: GVAV Rapiditas Gymnastiek uit Bedum
Credit foto: © Facebookpagina GVAV Rapiditas Gymnastiek - © Jan de Koning

Eerste #Spotlight op AGP: GVAV Rapiditas Gymnastiek uit Bedum

GRONINGEN – De eerste sportclub die zich in de wekelijkse rubriek op vrijdag ‘Spotlight!’ van AcroGymPOWER presenteert, is de Groningse club GVAV Rapiditas die pas het vijfde seizoen in gaat met acrobatische gymnastiek in het aanbod. Met het motto: ‘Work hard, make friends, have fun!’

Wat begon als een leuk extra acro-groepje is binnen een paar jaar tijd uitgegroeid tot een grote groep met steeds meer verschillende niveaus, van E tot A. Dit hadden ze van te voren niet verwacht en is zeker iets om trots op te zijn.

De keuze om acrogym te gaan geven blijkt ook zeker een goede keus als je kijkt naar de resultaten van afgelopen seizoen. Onder begeleiding van een jong en enthousiast team van zes trainers hebben de acroteams van GVAV Rapiditas al heel wat mooie prestaties geleverd.

Lees het complete verslag van deze wedstrijd op AcroGymPOWER. Op dit nieuwe blog wordt elke vrijdag een club in de spotlight gezet die acrobatische gymnastiek in het sportaanbod heeft. Elke club die zich aanmeldt, zonder onderscheid, beantwoordt dezelfde vragen en krijgt zodoende de kans zich zelf te presenteren.

Artikel © Sportredactie GymPOWER | Tekst © Martine Hooijenga-Le Duc | Credits foto: © Facebookpagina GVAV Rapiditas Gymnastiek – © Jan de Koning