Actueel op GP
Home » GP Sneak Preview » Eerste landelijke MBO-turntoernooi voor dames niveau D/E

Eerste landelijke MBO-turntoernooi voor dames niveau D/E

Adv-Banner-NK-MBO-Turnen-Hveen-2018

HEERENVEEN AdvertorialNederland kent weer een primeur op turngebied: er is een nieuw titeltoernooi voor turnende studenten in de maak! Op dinsdag 15 mei 2018 wordt van 10:30 tot 14:00 uur het eerste Nederlands Kampioenschap Turnen voor MBO-studenten georganiseerd in de Epke Zonderland Turnhal in Sportstad Heerenveen.

Het NK MBO Turnen wordt georganiseerd door een organisatiecommissie met o.a. voormalig gymnaste Lisa Vermaning en Gabriëlla Venema. Het toernooi is alleen voor MBO-studentes die turnen op D- en E-niveau dan wel in de vierde en vijfde divisie.

Inschrijving kan namens een MBO vanuit heel Nederland. Er is een limiet van 60 deelnemers dus VOL=VOL! Het inschrijfformulier kun je vinden deze link. Het titeltoernooi in het turnen vindt plaats in het kader van een NK multi-event waarbij ook het skeeleren, survival en basketbal op het programma staat.

Meer informatie is te vinden op de Facebook-evenementenpagina van het NK MBO Turnen 2018 en de website Platform Bewegen en Sport.nl. Voor persoonlijk contact en/of vragen kun je mailen naar: gabriella.venema001@fclive.nl

Artikel © Stichting GymPOWER @ Sportempowerment | Tekst, video en flyer aangeleverd door organisatiecommissie © NK MBO Turnen Heerenveen 2018