Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Geen categorie » Einde inschrijving KNGU Jongensturnkamp

Einde inschrijving KNGU Jongensturnkamp

BEEKBERGEN – Vandaag 1 mei 2010 sluit de inschrijvingstermijn voor het KNGU Jongensturnkamp, die dit jaar in het Pinksterweekeinde weer zal plaatsvinden bij het Bondsbureau van de nationale turnbond in Beekbergen. Van vrijdag 21 t/m maandag 24 mei 2010 vindt JoTuKa 2010 plaats: een kampeerweekeinde voor jongens om intensief met turnen bezig te zijn. Leidinggevenden en assistent-trainers van de eigen club kunnen samen met de turners deelnemen.

Het programma in de turnhal wordt afgewisseld door recreatieve activiteiten op het bosrijke buitenterrein.Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Werkgroep Breedtesport van de Productgroep Herenturnen van de KNGU om de turnsport bij de jongens in Nederland een extra impuls te geven. Inschrijving staat open voor verenigingen aangesloten bij de KNGU. Deelnemers moeten vóór of tijdens Pinksteren 7 jaar en ouder zijn.

Dit jaar wordt er weer een demo gegeven door topturners uit de hoogste divisie. Er zullen iig ook enkele stands zijn met turnkleding en accessoires speciaal voor jongens, en met promotiemateriaal voor het WK turnen 2010 in Ahoy Rotterdam. Turnwinkel CEK/GK Gymnastics heeft iig medewerking toegezegd.

Inschrijfformulieren kunnen gedownload worden op de KNGU-site, digitaal ingevuld worden en opgestuurd worden naar Els Visser, voorzitter en contactpersoon van het organisatiecomité: telnr 0318 – 642470, mailadres: gerels.visser@hccnet.nl. De inschrijving sluit op 1 mei 2010. De eerste 100 inschrijvingen zijn zeker van een plaats.

Info: organisatiecomité KNGU Jongensturnkamp 2010; Foto: Huib de Wit