Actueel GP nieuws
Home » Coming up @ GP » Elisa Jo’s Studios Pole Show Case 2018 met Aerial Silks gast-act Hanka Venselaar
Elisa Jo’s Studios Pole Show Case 2018 met Aerial Silks gast-act Hanka Venselaar
Copyright/credits foto © Elisa Jo Studio's Alkmaar & Haarlem

Elisa Jo’s Studios Pole Show Case 2018 met Aerial Silks gast-act Hanka Venselaar

poster-©Elisa-Jo-Pole-Showcase-2018HEERHUGOWAARD – Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in een paaldansschool? Elisa Jo Studio’s uit Alkmaar & Haarlem geeft een kijkje in de keuken met een spectaculaire voorstelling. Vanavond, vrijdag 21 september 2018, zullen circa vijftig leerlingen van deze sportieve paaldansschool laten zien wat ze geleerd hebben. De voorstelling vindt plaats in Theater Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard.

Wat valt er te verwachten? Een avond vol spektakel, paaldanskunsten, acrobatiek, kracht, souplesse, dans en freerunning. Drie palen van vier meter hoog gaan het podium sieren. En die vier meters blijven niet onbenut! Leerlingen, dames en heren, van verschillende niveaus en leeftijden – van jong tot gevorderd volwassen – laten hun act zien.

Zo krijgt het publiek een mooie weerspiegeling van de lesopbouw en de verschillende lesniveaus. Bij elk niveau hoger worden de trucs uitdagender. Ook de professionals laten zien hoe het moet. Instructrices en hoofdcoach Elisa Jo zelf gaan laten zien hoe ver de paaldanssport al ontwikkeld is. Dat kun je wel aan deze dames overlaten, samen hebben ze meerdere titels binnengehaald op nationale en internationale wedstrijden.

Om de voorstelling compleet te maken geeft de studio ook een demonstratie Aerial Hoop, één van de nieuwste lessen: kunstige vormen worden vertoond in een hoepel die in de lucht hangt. Gast-artiest Hanka Venselaar geeft daarnaast een prachtig ‘Aerial Silks’ (tissu) optreden, een luchtacrobatiek-act met doeken die hoog in de lucht hangen. Je kunt het bijna een lokale Cirque du Soleil voorstelling noemen!

Kortom; deze show is zeker een bezoekje waard op de vrijdagavond! Meer informatie en de online ticketverkoop – ad € 15,00 per kaartje –  zijn online verkrijgbaar via de website van de paaldansschool: Elisajo.com. Meer informatie en een impressie van de vorige, succesvolle Showcase van 2016 is hier ook te vinden.

Artikel © Sportredactie GymPOWER | Tekst en beeld o.g.v. persbericht © Elisa Jo Studio’s Alkmaar & Haarlem