Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Show, Demo & Dans » Flik-Flak Hal tijdens Gezond Den Bosch omgedoopt tot De Plek
Flik-Flak Hal tijdens Gezond Den Bosch omgedoopt tot De Plek

Flik-Flak Hal tijdens Gezond Den Bosch omgedoopt tot De Plek

‘s-HERTOGENBOSCH Eén van de grootste sporthallen ter wereld die Nederland rijk is, de Flik-Flak-Hal in het Maaspoort Sportkwartier in ‘s-Hertogenbosch is zondag 18 september 2016 tijdens het evenement ‘Gezond Den Bosch’ omgedoopt tot ‘De Plek’. Voor de stad dit jaar een mooi begin van de Nationale Sportweek.
Van de hal die afgelopen jaar verbouwd en uitgebreid is, wordt inmiddels door zoveel verschillende en uiteenlopende (sport)clubs en organisaties gebruik gemaakt, reden waarom er gekozen is om deze een nieuwe, passendere naam te geven. 
Aan de onthulling werkten de acroteams van Flik-Flak mee. O.a. wethouder Jos van Zon van ‘s-Hertogenbosch en Eric Lenselink van de NOC*NSF maar ook topsporters Tara Fokké en Bram Verhofstad vertelden op het Open Podium het belang van De Plek voor de stad, Brabant en de sport, maar gaven ook het goede voorbeeld door mee te doen.
Bezoekers van Gezond Den Bosch – met o.a. fittesten, infomarkt, obstakelruns, optredens en sportinstuif binnen en buiten De Plek – kregen een rondleiding in het vernieuwde gebouw, tot nu toe bekend als de Flik-Flak Hal, vernoemd naar de eerste sportclub die in 2004 hier een onderkomen vond, Flik-Flak Sportclub ’s-Hertogenbosch.  
Meer info is te vinden op de websites van Flik-Flak en Gezond Den Bosch.
Artikel  GymPOWER Sportmagazine | Tekst © Theresa Beijn met een bijdrage van Glenn van den Bosch | Foto’s © Glenn van den Bosch