Actueel GP nieuws
Home » GP Actueel » Flik-Flak houdt Acro-event om WK-kwalificatie teams te steunen

Flik-Flak houdt Acro-event om WK-kwalificatie teams te steunen

Acro-event-FF-2018‘s-HERTOGENBOSCH – ADVERTORIAL – De teams van Flik-Flak Sportclub uit ‘s-Hertogenbosch moeten zich nog plaatsen voor de Wereldkampioenschappen 2018 die in april in Antwerpen, België, worden gehouden. Het vertrouwen in het kunnen van deze teams, die goede prestaties leverden met finaleplaatsen en topklasseringen op het EK in oktober 2017 in Polen, is groot en dus is er alvast door de sponsorcommissie een Acro-event gepland op 4 maart 2018 in de acrohal in De Plek om ze financieel te steunen. Een interessant evenement voor wie van acrogym houdt. Aanmelden kan tot 26 februari 2018.

De senior teams van Flik-Flak hadden dispensatie van de KNGU om de drie plaatsingswedstrijden in december in Nederland over te slaan en zich te kunnen voorbereiden om de WK-kwalificatie alsnog binnen te halen op de komende World Cups in Gent, België, (FIAC) en Maia, Portugal (MIAC).

Nog nooit is een WK Acrogym zo dichtbij gepland en toch brengt dat kosten met zich mee, want al vertegenwoordigen ze Nederland op dit erkend mondiaal toernooi onder auspiciën van de internationale gymfederatie FIG, toch moeten de gymnasten zelf alle kosten betalen.

Om ze te kunnen ondersteunen in hun doel en dromen heeft de sponsorcommisie van de acro-afdeling van de club daarom dit initiatief genomen om de kennis, expertise en vaardigheden die Acro Flik-Flak in huis heeft te delen met ieder die de sport beoefent en volgt.

Er zijn daarom op dit Acro-event niet alleen trainingen, clinics en demonstraties met gerenommeerde coaches en topsporters, maar ook side-events zoals fotoshoots en kraampjes met alles wat acro-gerelateerd is. Dus een niet te missen evenement voor iedereen die acrogym en sport een warm hart toedraagt en graag op de hoogte blijft van de laatste tips, trends en technieken.

Voor meer info over programma en kosten zie de bijgesloten flyer of kijk op de Facebookpagina en website van Flik-Flak. Aanmelden kan via acro.event.flikflak@gmail.com tot en met 26 februari 2018. NB: Het enthousiasme is groot dat het al storm liep met de aanmeldingen vóór deze aankondiging op GymPOWER, aldus de organisatie. Dus wacht niet te lang en wees er snel bij, want vol = vol.

Advertorial © Sponsorcommissie Acro Flik-Flak Sportclub ‘s-Hertogenbosch inclusief info en beelden via Stichting GymPOWER; NB: – Disclaimer – (Stichting) GymPOWER heeft geen (aan)deel in de organisatie van het Acro-event.