Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » GP Fotopagina

GP Fotopagina

Foto’s op Fotopagina GymPOWER.nl

Van de evenementen, toernooien en wedstrijden die GymPOWER.nl op uitnodiging en/of accreditatie van de (wedstrijd)organisatie als mediapartner in beeld brengt, verschijnt – indien mogelijk – hier een selectie foto’s van de fotograaf met wie we samenwerken. Deze foto’s kunnen bekeken worden en/of online in diverse vormen besteld worden.

NB: Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting GymPOWER – in nauw overleg met haar fotograaf en de wedstrijdorganisatie – is gebruik voor commerciële doeleinden en/of publicatie in andere nieuwsmedia van deze foto’s op onze Fotopagina – net als van de foto’s op de website en social media van GymPOWER.nl –  niet toegestaan. Auteursrechten en copyright worden voorbehouden en blijven bij Stichting GymPOWER en haar fotograaf.  Bronvermelding is altijd vereist bij toestemming voor publicatie.

Deze foto’s worden alleen verstrekt voor privé gebruik en zijn bestemd voor belanghebbenden, zoals sporters, ouders en clubs. De opbrengst van de foto’s op de Fotopagina van GymPOWER.nl is bestemd om wedstrijdorganisaties, clubs en sporters te steunen en om het verslaggevingswerk inclusief de fotografie voor GymPOWER.nl mogelijk te blijven maken. Bij voorbaat dank voor de bijdrage en medewerking!

Voor meer informatie en vragen over je bestelling, kun je mailen naar het Bestuur van Stichting GymPOWER via info@gympower.nl