Actueel GP nieuws
Home » GP Actueel » Gezocht: mannelijke turnsporters voor opnames bioscoopfilm ‘Goud’
Gezocht: mannelijke turnsporters voor opnames bioscoopfilm ‘Goud’
Foto © Maurice Smeets

Gezocht: mannelijke turnsporters voor opnames bioscoopfilm ‘Goud’

Oproep-voor-mannelijke-turners-voor-film-Goud

AMSTERDAM – (Advertorial)- Voor de nieuwe bioscoopfilm Goud is BALDR Film op zoek naar mannelijke turnsporters in de leeftijd van 16 tot 32 jaar oud. Goud gaat over Timo, een jonge turner met ambities om bij het Nederlands turnteam te komen.

In de film wordt Timo gevolgd tijdens zijn trainingen, de selectie dag voor het nationale team en het daadwerkelijke WK. Timo wordt gespeeld door David Wristers, in het echt ook aspirant-turner voor het Nederlands turnteam.

Naast David zijn wij op zoek naar nog meer echte turners die het leuk vinden om tijdens de trainingen en selectiedag in onze film mee te willen turnen. Hierbij is belangrijk dat je op een behoorlijk niveau kan turnen en goed beschikbaar bent in de periode 27 januari t/m 26 februari 2018.

Lijkt het je leuk om hier één of meerdere dagen aan mee te doen? Stuur dan een mail met jouw gegevens, turnniveau en een foto van jezelf naar tim@baldrfilm.nl.

Avertorial BALDR Film via Stichting GymPOWERNB: – Disclaimer – (Stichting) GymPOWER heeft geen (aan)deel in de productie van deze bioscoopfilm. De foto gemaakt door © Maurice Smeets tijdens de NK 2017 in Rotterdam Ahoy voor © GymPOWER Sportmagazine, dient slechts ter illustratie van deze oproep. Er is voor zover ons bekend geen verband tussen de afgebeelde personen en de cast van de film.