Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » Gezond Den Bosch biedt weer vele sportactiviteiten, fittesten, workshops en podiumoptredens
Gezond Den Bosch biedt weer vele sportactiviteiten, fittesten, workshops en podiumoptredens

Gezond Den Bosch biedt weer vele sportactiviteiten, fittesten, workshops en podiumoptredens

‘s-HERTOGENBOSCH – Gezond zijn en blijven is ontzettend belangrijk! Op zondag 8 oktober 2017 wordt daar weer Gezond Den Bosch gehouden in en om De Plek in ‘s-Hertogenbosch. Van 10:00 tot 17:00 uur biedt het evenement een gevarieerd programma met sportactiviteiten, fittesten, workshops en podiumoptredens waar je tussen de bedrijven door alles te weten kan komen over een gezonde en verantwoorde levensstijl.  

Tijdens Gezond Den Bosch kun je meedoen aan vele sportactiviteiten, je fitheid laten testen of kijken naar diverse podium optredens. Er is ook uitgebreid aandacht voor workshops en presentaties op het gebied van sport, gezondheid en welzijn én er is een grote informatiebeurs over deze thema’s. Laat je verrassen!

Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen, met uitzondering van deelname aan de Fittest en Workshops. Kosten hiervoor zijn respectievelijk € 5,00 per workshop en € 10,00 voor deelname aan de Fittest. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina en de website van Gezond Den Bosch.

Artikel Stichting GymPOWER | Info en banner © Gezond Den Bosch