Actueel op GP
Home » Geen categorie » Glitter & Glamour show van Agios Vaassen

Glitter & Glamour show van Agios Vaassen

VAASSEN – Gymnastiekvereniging sloot het gymsportseizoen af op zaterdag 26 juni 2010 met de mooie show Glitter en Glamour in Dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De zomerse temperaturen en de  in combi met TT Assen overvolle wegen weerhielden acrocorrespondent er niet van om een bezoek te brengen aan deze show. Op de hyve Acrogym Nederland staat zijn verslag in beeld en tekst.

AGIOS telt zo’n 550 leden, een grote vereniging die van alle markten thuis is: recreatiegym, streetdance, trampolinespringen, turnen, acrogym en zumba. Voor ieder wat wils en dus was er voor elke sporter tijdens de show een kleine hoofdrol weggelegd, zowel bij de breedte- als bij de topsport. Acrogym is zeer geschikt voor een showavond en AGIOS maakte hier ook dankbaar gebruik van, tot groot genoegen van acrofan Arno. Verschillende optredens van zowel de recreatie- als de wedstrijdgroepen maakten deze show compleet.

De acrotoppers brachten, nadat de wat oververhitte cd zich toch liet afspelen, een hele mooie groepsoefening ‘This is It’ met mooie muziek van de vorig jaar overleden zanger Michael Jackson. Een oefening waar al het mooie van acrogym in zat. Opvallend was ook de contorsie-act: lenigheid gecombineerd met dans, een act die het publiek bijzonder waardeerde.

Mieke, Lori en Eline naar WK

Aan het einde van de showavond werden, heel gepast, alle NK deelnemers en het WAGG-jeugdtrio van AGIOS in het zonnetje gezet.  Mieke Tangelder & Lori van der Bosch & Eline Rotscheld vertrekken binnenkort samen met de Oranjedelegatie naar Wroclaw, Polen, waar ze van 10 t/m 12 juli 2010 in actie komen tijdens de World Age Group Games. In Vaassen zijn ze supertrots op hun damesteam, dat dit voor elkaar kreeg.

Lees ook het artikel over deze show op De Stentor.nl

Info/foto: hyve Acrogym Nederland/Arno Diender (kijk op de hyve voor de filmpjes)