Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » GP Livestream & Livescores
GP Livestream & Livescores

GP Livestream & Livescores

Livestream is de toekomst van de sport! Daarom is Stichting GymPOWER de samenwerking aangegaan met Wheel Gymnastics TV om de mogelijkheid die er al in het rhönradturnen bestond uit te breiden naar de andere sporten die we volgen. Hoe meer publiciteit, hoe meer bekendheid, hoe beminder en hoe groter de kans op een Olympische status bewees de sport Cheerleading in 2016. Je kunt wedstrijden online op het GymPOWER TV Livestreamkanaal volgen indien we afspraken hebben kunnen maken met de organisatie van het evenement of toernooi over uitzendrechten en vergoeding van de kosten. Naast live beelden van de actie kunnen ook (grafische) boodschappen van de organisatie en sponsoren, live interviews en live scores in de uitzending geïntegreerd worden.

Het werk van GymPOWER wordt gedaan door ervaren en deskundige vrijwilligers, die in hun vrije tijd en met eigen apparatuur en software bijdragen uit passie voor sport en journalistiek. Daarnaast moet er gereisd worden, gezorgd voor verblijf en catering en ter plekke moet gebruik kunnen worden gemaakt van internetverbinding en stroomvoorziening. Het Livestreamkanaal wordt ondersteund met de bijdragen van de leden van de GymPOWER Club van 100 en onze samenwerkingspartners. De organisatie die in dat kader jaarlijks een bijdrage van minimaal € 250,00 per jaar (exclusief vergoeding voor bijkomende kosten als reiskosten, eten en drinken, live score systeem, internet, stroom, cards en HD-kwaliteit) geeft aan Stichting GymPOWER komt in aanmerking voor livestreamuitzending bij één evenement of titeltoernooi die deze organiseert. 

We streamen via de provider Ustream. Voor $ 99 biedt de provider extra HD-kwaliteit van de beelden. De tussendoor vertoonde reclame is van de provider, daar hebben we geen inkomsten van. Wie zonder reclame wil kijken, kan zich oneline abonneren bij Ustream voor een paar dollar en dan kijk je de hele maand reclamevrij naar alles wat er uitgezonden wordt. We streamen niet via YouTube omdat de uitzending door de muziek die vaak gebruikt wordt bij artistieke en gymnastische sporten, de stream vaak uit de lucht gehaald wordt.

Ons team vrijwilligers doet dit werk met groot enthousiasme en passie voor de sport en verslaggeving. We doen allemaal ons uiterste best om het werk dat we doen voor de sport en de sportliefhebbers zo goed mogelijk te doen. We kunnen echter niet 100% garanderen dat één en ander altijd geheel vlekkeloos verloopt. Daarvoor zijn we afhankelijk van software, technologie en menskracht. Waar er hard gewerkt wordt, vallen er spaanders. Waar er gelivestreamd wordt, kan er een kink in de kabel komen. We doen dan ons uiterste best om het naar onze mogelijkheden zo snel mogelijk te verhelpen.

Met Facebook, Periscope en Instagram kan iedereen kort live beelden laten zien. Onze team vrijwilligers staat het hele toernooi paraat om dit in z’n geheel in beeld te brengen. Tegen vergoeding van de cards waarop deze opgeslagen worden, krijgt de organisatie achteraf en na betaling de gehele livestreamregistratie overgedragen voor eigen gebruik. Geniet van je favoriete sport als je er zelf niet bij kan zijn en laat je toernooi aan de wereld zien via het GymPOWER TV Livestream & Livescores kanaal! Livestream is de toekomst van de sport!

Meer informatie over de livestream en live scores van GymPOWER TV is aan te vragen via info@gympower.nl