Actueel GP nieuws
Home » GymPOWER Specials

GymPOWER Specials

Special preview
CoachingPower 2016

The specified book id does not exist.

Special preview
Sportjaar in beeld

Special
…..

The specified book id does not exist.

Special
….

The specified book id does not exist.

Special
CoachingPOWER 1

Special
Turnhistorie 2014

Special
Dans/RG/Acro 2014

Special
Nazomer 2014

Special
FG 2014

Special
op IAG 2014

Special
Rhönradturnen 2014

Special
Gymsportkampen 2014

Special
Univé Gym Gala 2013

ROTTERDAM – Naast nieuws en verslaggeving via de website en de social media brengt GymPOWER sinds 2013 regelmatig nieuwsbrieven uit. In 2014 omgedoopt tot GP Specials rond een bijzonder thema. uit de gym- en danssportwereld. Na publicatie zijn ze voortaan in E-reader formaat hier te bekijken.

De specials bevatten  achtergrondverhalen, diepte-interviews, backstage-info en mooie beelden. Een boeiende samenvatting van de belangrijkste belevenissen van de GymPOWER-verslaggevers in de gym- en danssportwereld. Kortom, een substantiële aanvulling op de inspanningen van Team GymPOWER om gym- en danssporten te promoten. De volgende GP Specials behandelen daarom…: de gymsportkampen en de toppers van het rhönradturnen.

Vrienden van GymPOWER krijgen alle GP-specials, in PDF formaat, van te voren per mail opgestuurd. Een losse hard copy van een GP-special kan je per post ontvangen na overmaking van € 5,00 voor de druk- en verzendkosten.

Ook interesse om voortaan deze GymPOWERspecials als eerste te ontvangen?  Mail naar info@gympower.nl of gebruik het contactformulier op de website om Vriend van GymPOWER te worden. Hier kan je ook aangeven of je een hard copy wil ontvangen.