Actueel GP nieuws
Home » GymPOWER® Sportmagazine
GymPOWER® Sportmagazine
Meer info: sportredactie.gympower@gmail.com

GymPOWER® Sportmagazine

Ook in het nieuwe seizoen 2017-2018 zetten we de ontwikkeling van het GymPOWER Sportmagazine door. Geheel vernieuwd met nog meer mooie verhalen, interviews en beelden uit alle artistieke en gymnastische sporten en gerelateerde (dans)disciplines die onze Sportredactie volgt en verslag van doet.

Met dank aan iedereen die de afgelopen maanden bijgedragen heeft in de verslaggeving, het (eind)redactiewerk, de fotografie, de grafische vormgeving, de distributie en bovenal het vertellen van hun verhaal en mening, alsook het tonen van hun kunsten die we mooi in beeld mochten brengen.

Hoe lees je het GymPOWER Sportmagazine? GymPOWER Sportmagazine verschijnt zes keer per jaar in een oplage van 1.000 exemplaren per editie van 24 à 48 pagina’s. Een los exemplaar kost € 7,50* en een jaarabonnement € 47,00* (*inclusief verzendkosten).

Wil jij de eerste vier edities van het GymPOWER Sportmagazine in 2017 nog ontvangen? Dat kan! Mail naar sportredactie.gympower@gmail.com en je krijgt een bevestiging met alle details over de bestelling, betaling en levering. Ook voor alles wat je wil weten van en vertellen aan de Sportredactie van GymPOWER kun je vanaf nu terecht via dit mailadres.

Dit magazine is een uitgave van Stichting GymPOWER, samengesteld door de Hoofdredactie van GymPOWER Sportmagazine, in samenwerking met haar Redactie- en Verslagteam. Journalisten, redacteurs/editors, verslaggevers of video- en fotografen die per sport en item in 2017 bijdragen aangeleverd hebben in de vorm van artikelen, beelden, beeldcompilaties, graphics, columns, interviews en verslagen voor de media van het nieuwsmedium en de Redactie van GymPOWER zijn:

Han Balk, Casper Beijn, Theresa Beijn, Eric Boonstra, Glenn van den Bosch, Jeroen de Bruin, Sjoerd Crone, Michelle Dubbeld, Sanne Faber, Roos Hanemaaijer-Slottje, Petra Hoogkamer, Martine Hooijenga-Le Duc, Ineke Klaassen, Elly Kraaijeveld, Wouter de Leur, Kerima Maduro, Sabine Monden, Dian Nissen Ramirez (Reporting from the U.S.A.), Juka Rosales (Gimnasia Latina), Yoshida Rozenboom, Nicole Slaap, Charlotte Speelman, Maurice Smeets, Justin Stook, Bart Treuren, Lotte Verstappen, Anna de Visser, Anouk Wallenburg, Mariska Werring, Ruben Wiersma, Merel Wilken, Eline Windig.

Namen van degenen die bijdragen per magazine, inclusief gastauteurs, worden per editie in de colofon vermeld.

Op alle beelden en teksten gemaakt onder (pers)accreditatie voor en gepubliceerd op de media(kanalen) van GymPOWER Sportmagazine berust copyright en auteursrechten van betrokken rechthebbenden. Onze (nieuws)beelden en -teksten zijn niet bestemd voor commercieel gebruik.

Noch de publicaties noch (delen van) de tekst noch de beelden uit deze publicaties mogen elders, anders dan de media(kanalen) van GymPOWER Sportmagazine, gedeeld en gebruikt worden, zonder voorafgaande schriftelijke (per mail) toestemming van de Hoofdredactie van GymPOWER.

De Redactie van GymPOWER Sportmagazine behoudt alle rechten voor en wijst alle aansprakelijkheid af voor het onjuiste gebruik van de content die namens haar onder (pers)accreditatie is gemaakt en gepubliceerd is op haar media(kanalen). Misbruik dat indruist tegen de Mediawet en de spelregels van de Journalistiek wordt aangekaart en gemeld bij de desbetreffende instantie(s).

Inhoud:

– Pag 2 Introductie 

  • Colofon
  • Introductie thema magazine
  • Introductie Team GymPOWER in beweging

– Pag 3 – 5 Coverstory/Groot interview

  • Nr 2017-01: Het afscheid van Anna de Visser & Carola Minkels, brons op de WK Acrogym 2016
  • Nr 2017-02: Danielle Boogaards & Argentijnse deelnemers aan de Aalsmeer Flower Cup 2017
  • Nr 2017-03: Zoë Timmermans, Wereldkampioen Ultra Pole Sports 2017
  • Nr 2017-04: Djenti Verbrugge en Nicole Eykelenboom, deelnemers namens Nederland aan de World Games 2017

Sportrubrieken: Highlights en beelden van de meer dan 30 sporten die we volgen

– Acrobatics, Cheers & Horses

– Artistic Gymnastics & Wheels

– Artistic Ice & Roller Skating

– Dance, Demo & Show

– Diving & Synchronized

– Obstacle Course & Sprint 

– Pole, Power & Fitness

– Rhythmic & Esthetic

Andere extra’s en rubrieken:

– Centerfold – Middenposter & quote

– Pittige Pitches – Columns en andere pittige denkstof

– Class of the Future – sporttalenten en voormalige toppers over hun dromen en ervaringen

– Gimnasia Latina – Dezelfde sporten bekeken vanuit de invalshoek van Zuid-Amerika

– Sports in Another Way – De mogelijkheden om aangepast te sporten

– CoachingPOWER, Health & Support – Alles over positief coachen, gezond sporten en de juiste ondersteuning

– GymPOWER on Tour – De bijzondere verhalen over sportplezier en veilig sporten

Rechten: Op de in dit magazine gepubliceerde teksten, beelden en graphics berusten copyright- en auteursrechten van de makers en Stichting GymPOWER. Alle rechten worden voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting GymPOWER kan niets uit deze uitgave gereproduceerd worden op welke manier ook.

Tip: Sta je erin? Vraag dan je presentexemplaar aan en haal het af bij de GymPOWERstand staat. Veel leesplezier!

Heb je interesse in het GymPOWER Sportmagazine of heb je een verzoek tot rectificatie of vragen over abonnementen, advertorials en/of opmerkingen over de inhoud of reacties op de publicaties, dan kun je een bericht sturen via het contactformulier op deze website of mailen via redactie@gympower.nl of sportredactie.gympower@gmail.com.