Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » Hamarithi zoekt sponsors busvervoer NK-finale

Hamarithi zoekt sponsors busvervoer NK-finale

AALST/NEDERHEMERT – Aan de halve NK-finale derde divisie in de topsporthal in Leek deden twee turnsters van Hamarithi mee onder leiding van Chantal Brands en Femke Rooijens. Een spannende dag vol emoties voor Diede Everaars en Tessa van Dalen. Voor de eerste turnsters van de Gelderse sportvereniging is de halve finale al met al een mooie ervaring.

Van de zesendertig turnsters per leeftijdscategorie kregen de beste achttien een startbewijs voor het NK. Everaars begon de wedstrijd niet goed op sprong, maar herpakte zich prima op de andere toestellen. Vooral op brug blonk ze uit met een score van 13,133 punten. Zij werd all-round tiende en pakte zodoende een startbewijs voor het NK.

Van Dalen stond na twee toestellen eerste in het klassement met uitstekende oefeningen op sprong (13,200 punten) en brug (13,533 punten). Het ging echter mis met de radslag op de balk en met pech op vloer moest zij met een drieëntwintigste plaats de NK-droom opgeven.

Voor het aanmoedigen van Diede Everaars in de finale op 14 april in Utrecht is Hamarithi op zoek naar een sponsor voor het busvervoer van de overige selectieleden. Meer informatie is te vinden op de website van de club.

Artikel GymPOWER/Info SV Hamarithi Aalst/Nederhemert © foto