Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Geen categorie » Jaarlijkse Orion Jazzdansdag in Putten mooi voorproefje voor Fantastic Gymnastics
Jaarlijkse Orion Jazzdansdag in Putten mooi voorproefje voor Fantastic Gymnastics
Foto © Han Balk

Jaarlijkse Orion Jazzdansdag in Putten mooi voorproefje voor Fantastic Gymnastics

PUTTEN – Op zaterdag 30 mei 2015 waren veel vrijwilligers alweer vroeg in de weer voor de opbouw van de vijftiende editie van de jaarlijkse Jazzdansdag in Putten. In de loop van de ochtend kwamen de eerste deelnemers aan in sporthal de Putter Eng. Het was weer een drukbezette en geslaagde dag met een goed gevuld ochtend-, middag- en avondprogramma. Een mooi voorproefje voor het NK tijdens Fantastic Gymnastics 2015 in Ahoy.

Iedereen had de mogelijkheid om hun dans te laten zien, van jong tot oud en van recreatie tot selectie. Vanuit de omgeving waren veel dansers en danseressen uitgetrokken om hun prachtige dans aan het publiek te laten zien. Veel verenigingen waren goed vertegenwoordigd en hebben zich van hun beste kant laten zien. Zo waren er verenigingen uit o.a.: Diepeveen, Hattem, Harderwijk, IJsselmuiden, Ermelo en natuurlijk de deelnemers van Orion Putten zelf aanwezig.

Samen met de deelnemers was er ook veel publiek afgereisd naar de sporthal. Een goed gevulde tribune en enthousiaste dansers zorgden voor een uitstekende sfeer gedurende alle programma’s. Elke ronde werd afgesloten met een gezamenlijke slotdans, waarbij alle deelnemers nog één keer met z’n allen schitterden op de vloer. Er was ook een vakjury aanwezig om elke ronde een danstrofee uit te reiken aan een recreatie- en een selectiegroep. De mooiste, leukste, grappigste, ontroerendste, meest technische of origineelste dans ging er met de prijs vandoor.

Voor maar liefst vijf groepen van Orion was dit een mooie generale repetitie voor hun deelname aan het NK. Op 20 juni zullen de C t/m 13 jaar, de C 20 jaar en ouder, de B t/m 13 jaar, de B 20 jaar en ouder en de A t/m 19 jaar schitteren tijdens Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam op het Nederlands Kampioenschap Jazzdans.

Meer informatie is te vinden op de website van gymnastiekvereniging Orion Putten. Een complete reportage is te vinden op de fotowebsite van fotograaf Han Balk.

Artikel verstrekt aan GymPOWER.nl | Tekst © Anne de Roos en Foto’s © Han Balk