Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Geen categorie » KNGU Zomerkampen 2010

KNGU Zomerkampen 2010

BEEKBERGEN – Een lange hete zomer komt eraan…., de zomer van 2010. Kan je nog geen afscheid nemen van het turnen en duurt die zomervakantie veels te lang… Geef je dan nu op voor de KNGU Zomerkampen 2010! Van 4 juli t/m 21 augustus 2010 7 weken lang een onvergetelijke ervaring en een zomerlang turnPLEZIER… Dit jaar houdt ZoKa ook nog van Holland… Er zijn nu al 2734 deelnemers ingeschreven.

De KNGU Zomerkampen organiseert ieder jaar zeven weken lang 7x een kampweek voor kinderen van 6 tot 18 jaar. In de bossen van Beekbergen staan tenten waar kinderen, staf en leiding slapen, eten en keten! Een hele week superleuke dingen doen, welk kind wil dat nou niet? Met leeftijdsgenootjes meedoen aan de bosspelen, griezelen, kampvuur maken, keten, relaxen en nog veel meer. Maar het belangrijkste van de KNGU Zomerkampen is natuurlijk PLEZIER MAKEN!

ZoKaHoudtVanHolland2010

Wanneer het deelnemende kind op turnen, gymmen of dansen zit zijn er speciale gym- en dansweken. De kinderen gaan dan iedere dag de supermooie KNGU turnhal of danszaal in om hun favoriete sport te beoefenen onder leiding van echte trainers of dansdocenten. Bezoek de website van de KNGU Zomerkampen 2010 voor alle informatie voor deelnemers, ouders, contactpersonen en staf & leiding.

Info: site KNGU Zomerkampen; Foto: Anouk Wallenburg