Actueel GP nieuws
Home » GP Actueel » Melinda Özcan van RKSV Wilskracht is eerste sportheld op GymPOWER Hotspot
Melinda Özcan van RKSV Wilskracht is eerste sportheld op GymPOWER Hotspot
Foto © Casper Beijn

Melinda Özcan van RKSV Wilskracht is eerste sportheld op GymPOWER Hotspot

ALPHEN AAN DEN RIJN – Afgelopen week stond Melinda Özcan van RKSV Wilskracht als eerste sportheld van Nederland in 2018 op de GymPOWER Hotspot. Waarom verdient zij nu die aandacht? Ze is als Nederlands Kampioene allround 2017 genomineerd als Sportvrouw van het Jaar in de Gemeente Alphen aan de Rijn. Een bijzonderheid in deze sport die zeker niet ongemerkt mag voorbij gaan.

Het Sportgala annex Sportverkiezing van de Gemeente Alphen aan den Rijn staat gepland op vrijdag 9 februari 2018. We spraken haar op de Open Training van haar club RKSV Wilskracht onder leiding van trainsters Natalia Doktorova en Argine Kostanyan, waar geïnteresseerde ouders en nieuwsgierige kinderen een kijkje konden nemen. Melinda trainde zelf hard mee met haar clubgenotes, maar hielp ook mee om de gasten een leuke RG-ervaring mee te geven.

Haar clubgenoten zijn natuurlijk nog steeds hartstikke trots op haar. Ze vonden het leuk dat ze voorafgaand aan de Sportverkiezing een extra hart onder de riem kreeg en even in het middelpunt stond met haar RG-power. Intussen is de RG-groep van de club ook druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe demo voor de Nieuwegein Awards op zaterdag 10 februari 2018.

Het zijn goede voortekenen voor de Ritmische Gymnastiek, de Olympische gymsport met strakke plannen voor 2018 in Nederland. We wensen alle ritmische gymnastes heel veel succes dit jaar en natuurlijk ook Melinda Özcan en haar clubgenotes van RKSV Wilskracht! ‘Wilskracht houd je in beweging!’ Meer over RG bij RKSV Wilskracht in Alphen aan den Rijn is te vinden op de Facebookpagina en website van de club.

Heb jij ook een clubheld die het verdient om op de GymPOWER Hotspot te staan?! Stuur ons een PM via de nieuwe Facebookpagina van Stichting GymPOWER of mail naar gympower-algemeen@outlook.com voor een afspraak.

Artikel © Stichting GymPOWER – Sportpromotie | Tekst en foto’s © Casper Beijn