Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » TOOS Waddinxveen sluit bruisend en boordevol energie het seizoen af
TOOS Waddinxveen sluit bruisend en boordevol energie het seizoen af
Foto © TOOS Waddinxveen

TOOS Waddinxveen sluit bruisend en boordevol energie het seizoen af

WADDINXVEEN – Boordevol energie! Deze omschrijving past het best bij de afsluitende dans-, twirl-, turn- en sportweek van Dans- en Turnvereniging TOOS.

Op zaterdag 24 juni 2017 spatte als eerste de energie van het podium bij de fantastische voorstelling ‘Energie’. De dansers en twirlers zetten een schitterende show neer in de grote zaal van de Goudse Schouwburg. Moderne dans, streetdance, kleuterdans, jazzdans en verschillende twirl-routines werden vol verve en met passie gepresenteerd aan een enthousiast publiek.

Daarna door naar TOOS Plaza voor een week waarin ouders sportief met hun kids meededen tijdens ‘TOOS Gymt met Ouders’. Vervolgens spekten op zaterdag 1 juli sportieve (dans)tieners, volwassen sporters en bestuursleden de clubkas door 15, 30 of zelfs 60 km te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Tot slot was het op dezelfde zaterdag ook een drukte van jewelste tijdens de sport-spring-‘uit’stuif in TOOS Plaza. Bijna honderd basisschoolkinderen raasden over de tumblingbaan, de grote trampoline en de minitramps. Daarnaast kregen zij de kneepjes van het vak aangeleerd van enkele toppers uit de TOOS turnteams op de vaste dames- en herenturntoestellen.

Maandag 28 augustus staat het TOOS docententeam weer voor iedereen klaar! Het lesprogramma is zelfs uitgebreid met een nieuw turnuur voor meisjes van ±12-16 jaar, een nieuwe moderne dansles voor 20+, een extra kleutergymles, luchtacrobatiek (klimdoek) en een combi aerobic-BBB sportuur. Sporten bij TOOS kan al vanaf 1 jaar (ouder & kindgym) tot 80 jaar. Het nieuwe lesrooster biedt volop mogelijkheden.

Meer informatie is te vinden op de website van TOOS Waddinxveen.

Artikel © GymPOWER Sportmagazine | Tekst © Redactie GymPOWER Sportmagazine met info en foto © TOOS Waddinxveen: TOOS Kleuters, energiek en vertederend lief tijdens hun dans: Altijd Jong.