Actueel op GP
Home » GP Actueel » TOOS Waddinxveen start nieuwe jaar met workshop Luchtacrobatiek
TOOS Waddinxveen start nieuwe jaar met workshop Luchtacrobatiek

TOOS Waddinxveen start nieuwe jaar met workshop Luchtacrobatiek

WADDINXVEEN – Vanaf donderdag 11 januari 2018 is Dans- en Turnvereniging TOOS uit Waddinxveen met een nieuwe serie lessen luchtacrobatiek gestart onder deskundige begeleiding van daarin gespecialiseerde docenten. Tot aan de zomervakantie wordt op de donderdagmiddag training gegeven in ‘tissu'(met klimdoeken) en andere soorten luchtacrobatiek. De les is voor jongens en meisjes van groep 4 – 8 van de basisschool ( 7 – 12 jaar ).

De les is op donderdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur in de Sportzaal van TOOS Plaza en wordt gegeven door Lisette Dijkstra of Madeline Geenen. Beiden zijn gespecialiseerd in luchtacrobatiek en Geenen heeft in Reeuwijk haar eigen school en treedt zelf ook op. Bij TOOS zijn ze dan ook erg blij dat deze twee deskundige docenten deze workshop bij TOOS  geven.

Doekacrobatiek is een vorm van luchtacrobatiek waarin wordt opgetreden in een doek. Er wordt geklommen, gewikkeld en geposeerd om vervolgens uit te wikkelen, dus eigenlijk te vallen naar een mooie eindpose. Per lesgroep worden maximaal twaalf kinderen toegelaten. Er is nog plek voor nieuwe deelnemers. De lessen zijn al begonnen, dus wacht niet te lang met opgeven.

Als er voldoende animo is, wordt in het nieuwe jaar ook een les voor jongens en meiden van middelbaar onderwijs (vanaf 12 jaar), deze les is dan op donderdagavond van 19:00 – 20:00 uur. Voor meer info en aanmelding kun je contact nemen met Lisette Dijkstra (06 – 29248377 of lisette-dijkstra@hotmail.com) of kijken op de website van TOOS.

Artikel © GymPOWER Sportmagazine | Tekst en foto’s © TOOS Waddinxveen