Actueel GP nieuws
Home » GP Actueel » Vanaf 2018 nieuwe Facebookpagina voor updates van Stichting GymPOWER
Vanaf 2018 nieuwe Facebookpagina voor updates van Stichting GymPOWER
Screenshot video Stg GymPOWER

Vanaf 2018 nieuwe Facebookpagina voor updates van Stichting GymPOWER

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Het Bestuur van Stichting GymPOWER wenst iedereen een sportief en gezond 2018 toe! Zelf hebben ze veel goede voornemens, bijvoorbeeld de organisatie van het eerste onafhankelijke GymPOWER Coachcongres op 30 juni 2018, de GymPOWER Clubtoer die sportclubs in beeld brengt, videos die sport promoten en een nieuwe Facebookpagina, die apart staat van de media van het nieuwsmedium c.q. sportmagazine.

Sporters, ouders en coaches krijgen via een panel de kans hun plannen en wensen ter ontwikkeling en promotie van hun sport te laten horen. Stichting GymPOWER wil mooie acties voor de sportfans en haar volgers houden en vooral doorgaan met het in beeld brengen van veel sportplezier en coachingpower tegen de achtergrond van een veilige sportomgeving. Daar staat GymPOWER voor en daar maken we ons sterk voor, ook in 2018.

Een van de eerste sportplezierfilmpjes die gedeeld is op de Facebookpagina van Stichting GymPOWER is die die gemaakt over Univé – A Touch of Gold 2017. Tijdens dit evenement op 29 december 2017 in Ziggodome, Amsterdam, was er veel sportplezier te beleven. De sportfans die er aanwezig konden zijn, genoten van de Gym-Experience, de gewonnen kaarten, een plek bij de Golden Moves of simpelweg van een mooi zicht op de show, die bevlogen werd gepresenteerd door Romy Monteiro.

Enkele teamleden van Stichting GymPOWER maakten onder accreditatie van de Univé – a Touch of Gold organisatie voor het project CoachingPOWER i.s.m. het project ‘Naar een veiliger sportklimaat’ (VSK) van gymnastiekunie KNGU een gevarieerde registratie, waarin Epke Zonderland, Sanne en Lieke Wevers, Tara Fokké en Jackie Lionahr, andere Oranje selectieturn(st)ers, maar ook sporters en sportfans uit andere disciplines en andere niveau’s hun power en ervaringen deelden; een mooie afsluiting van 2017 en een inspiratie voor het nieuwe jaar 2018.

De Vrienden van GymPOWER en de volgers van CoachingPOWER krijgen voortaan via de nieuwe Facebookpagina van Stichting GymPOWER updates en info. De Facebookpagina’s die hiervoor tot nu toe gebruikt werden, worden binnenkort opgeheven. Voor het nieuws, columns en verslaggeving van de onafhankelijke Redactie van het GymPOWER Sportmagazine kun je deze website en de daaraan gekoppelde social media van het GymPower Sportmagazine.

Wil je meer weten over de activiteiten van Stichting GymPOWER dan kun je contact opnemen via mail met het Bestuur: gympower-algemeen@outlook.com

Artikel © GymPOWER Sportmagazine | Info, beelden en persbericht © Stichting GymPOWER