Actueel op GymPOWER Sportmagazine
Home » Vrienden van GymPOWER

Vrienden van GymPOWER

GymPOWER-Afterparty-Special van het Univé Gym Gala - Januari 2014

Voorpagina GymPOWER-Afterparty-Special van het Univé Gym Gala 2013 – Januari 2014

ROTTERDAM – Als gym- en danssportliefhebber kan je een dubbel goed doel steunen: zowel GymPOWER als je eigen club of een collega-sporter. Dit kan door voor minimaal een tientje per jaar toe te treden tot het selecte gezelschap van Vrienden van GymPOWER te worden en de acties van Team GymPOWER en haar samenwerkingspartners te steunen.

“GymPOWER geeft mensen in de gym- en danssportwereld echt aandacht en brengt wat ze doen goed in beeld. Objectief, onafhankelijk, enthousiast en authentiek!”

Stichting GymPOWER zet zich samen met haar Team vrijwilligers en samenwerkingspartners in voor het promoten van de gym- en danssporten, zowel van breedtesport als topsport, en doet breed verslag van bijzondere gymsportgerelateerde evenementen en nieuwsfeiten. We vinden het mooi om objectief en onafhankelijk de beleving van de gymsporter en gymsportfan onder de aandacht te brengen en schetsen het verhaal achter de gebeurtenissen. We volgen daarom met interesse alles wat in de gym- en danssportwereld gebeurt en gaan met iedereen van goede wil in gesprek.

Dit doen we enerzijds via wedstrijdverslagen, artikelen, interviews en foto- en filmreportages op de website GymPOWER.nl, de social media (Facebook, Twitter en Youtube) en in digitale nieuwsspecials, en anderzijds via de Club-Tour, bemiddelings- en sponsorwervingsacties en het GymPOWER Open Podium voor nieuw en jong talent. De website telde in 2013 gemiddeld 20.000 unieke bezoekers en 3 miljoen hits per maand. Op de social media tellen we 10.000 volgers.

In 2014 worden onze nieuwsbrieven omgeturnd tot GymPOWER Specials. Om de maand komt een special uit met achtergrondverhalen en mooie beelden van een bijzonder thema uit de gym- en danssportwereld. Alles over een evenement of discipline in één uitgave: in PDF-vorm, als E-reader of in hard copy. (De laatste nieuwsbrief van 2013 is via deze link te downloaden.) Voor minimaal een tientje per jaar steun je GymPOWER, de sport èn je eigen club. Want je krijgt als dank een downloadcode of alle GymPOWERspecials toegezonden en kan je club ook aanmelden voor de Club-Tour die grote voordelen met zich meebrengt. Binnenkort hier meer!

Word Vriend van GymPOWER en maak dit alles mogelijk!  Meld je vandaag nog aan via info@gympower.nl

Onderstaand komt een vermelding te staan van alle (nieuwe) Vrienden van GymPOWER. (Under construction!) 

Acrobatic Wheel Sensation

www.wheel-sensation.com

Icoon Gymmick Turnpakjes VvGP

www.gymmickturnpakjes.webs.com

Icoon Trampolinegeheimen

Trampolinegeheimen: www.irmastiekema.nl

TTL Beijn icoon

Tandtechnisch Laboratorium J.A. Beijn: www.ttlbeijn.nl