Actueel GP nieuws
Home » Wie en wat is GymPOWER

Wie en wat is GymPOWER

GymPOWER is een sportnieuwsmedium dat sinds 2010 gefaciliteerd wordt door Stichting GymPOWER, dat wordt onderhouden door haar Sportredactie op de website www.gympower.nl, gekoppeld aan een Youtubekanaal, de Social Media Facebook, Twitter en Instagram, alsook sinds 2015 met een tweemaandelijks magazine voor abonnees.

Stichting GymPOWER is een non profit organisatie, gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel, die als doel heeft om artistieke en gymnastische sporten en gerelateerde disciplines te ondersteunen en onder een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Daarvoor werken we samen met organisaties, bonden, evenementen, media, fotografen, clubs, professionals, studerende en werkervaringsstagiair(e)s, vrijwilligers en anderen in en buiten de sportwereld.

Het Team van GymPOWER bestaat uit mensen die een band hebben met één of meerdere sporten die GymPOWER volgt en die sport zelf beoefenen of anderen dat helpen te doen. Vanuit hun passie brengen ze de verhalen over hun sport in beeld in samenwerking met de Sportredactie van GymPOWER, dan wel dragen ze bij aan het Bestuur alsook aan de nevenactiviteiten van Stichting GymPOWER ten behoeve van sportonderteuning en sportpromotie, zoals o.a. het CoachingPOWERcongres, het Open Podium en Symposium en de GymPOWER Games & Show Your Talent Challenges.

Meer weten wat GymPOWER voor jouw club, sport of evenement kan betekenen of wil je bijdragen aan de redactie of de andere activiteiten, neem dan contact op met het Bestuur van Stichting GymPOWER via gympower-algemeen@outlook.com en voor redactionele zaken met de Sportredactie via sportredactie.gympower@gmail.com

GymPOWER® Sportmagazine 2008-2017 ©  Stichting GymPOWER Alle rechten voorbehouden