Actueel GP nieuws
Home » Geen categorie » Win één van de fantastische GymPOWER-prijzen voor het IAG Sportevent 2014!
Win één van de fantastische GymPOWER-prijzen voor het IAG Sportevent 2014!

Win één van de fantastische GymPOWER-prijzen voor het IAG Sportevent 2014!

‘s-HERTOGENBOSCH – In en rondom de Flik-Flak en Maaspoorthallen in Den Bosch worden de laatste voorbereidingen gedaan voor vier dagen lang gymsportspektakel van de bovenste plank. Het IAG Sportevent 2014 barst los met internationale topwedstrijden, bijzondere shows en circusacts, heel veel workshops en trainingsmogelijkheden, een heus topsportcafé, het GymPOWER Open Podium & Symposium en heel veel andere activiteiten. In de speciale IAG-krant en de GymPOWERspecial kan je vanaf woensdag 28 mei alles terugvinden wat er te doen is in het lange Hemelvaartsweekeinde.  

GymPOWERprijsvraag en prijzen GymPOWER Open Podium

Op het GymPOWER Open Podium is elke dag leuke prijsjes te winnen. Wat je in ieder geval voor kan gaan, is het winnen van één van de fantastische GymPOWER-hoofdprijzen. Meedoen is makkelijk. Geef antwoord op de vraag in de GymPOWERspecial en stuur een berichtje naar GymPOWER met je antwoord. Het meest complete antwoord wint voor zijn of haar club een donatie voor de clubkas. Wacht niet, want de vijfentwintigste inzender wint sowieso een prijs. Bij de GymPOWER-stand in de sporthal kun je informeren of u tot de prijswinnaars behoort. Onder de tien beste antwoorden worden de volgende prijzen verdeeld: passepartout voor het IAG Sportevent 2014 in Den Bosch; een acropakje van de Valentijnscup; één toegangskaart voor Fantastic Gymnastics; een turnpakje van een bekend merk of een kortingsbon van Haga Sport; een gesigneerde foto van Rea Lenders; korting op de toegang bij Bounz; een dag meedraaien met de GymPOWER-verslaggevers; een kinderboek; een speciale foto met de GymPOWER-mascotte; een hippe pet of een drinkbidon. De hoofdprijs is uiteraard één grote verrassing!

GymPOWER Foto-actie en Meet-en-Greet op het IAG

Iedere dag, tussen 12:30 en 13:00 en op zondag om 10 uur, zie je bij het GymPOWER Open Podium onze mascotte Haantje de Voorste tot Kiep. Kiep wil graag met iedereen op de foto! Kiep neemt ook bekende gymsporters mee naar het podium, die fans graag een handtekening geven, zoals Jeffrey Wammes en Wyomi Masela, maar er zijn nog veel meer surprise-guests. Natuurlijk wil jij, net als Kiep, ook met ze op de foto! De gemaakte foto kun je aan het einde van de dag ophalen bij de GymPOWER info-stand. Geef daarbij ook de naam van je club op, want GymPOWER zal een gedeelte van de opbrengst aan je club overmaken. Vergrotingen of foto’s op canvas of posterformaat kun je dan bestellen. Ook leuk is om je foto te bestellen op een smartphone hoesje. Dat kan allemaal ’s middags na het laatste optreden bij het GymPOWER Open Podium, ongeveer om 15:30 uur. De foto’s zijn ook door je familie en vrienden te bekijken en te bestellen op de nieuwe Fotopagina op de website van GymPOWER: www.gympower.nl.

GymPOWER Open Symposium

GymPOWER promoot graag het mooie, interessante, spannende en gezellige in alle gymsportdisciplines. Zo helpt GymPOWER verenigingen, sporters en goede doelen graag een stapje verder via crowdfunding en promotie en denken we mee over oplossingen. Op het IAG organiseert GymPOWER daarom diverse clinics om interessante thema’s onder de aandacht te brengen. In het Koning Willem I College naast de Flik-Flak-hal zijn er in bijzijn en met medewerking van talentvolle en bekende sporters om 10:00 en 11:00 uur de volgende onderwerpen te volgen.

Donderdag 29 mei: Crowdfunding voor sporters’ enOntdekken van talent’ met bv Wij Zijn Sport, Talentboek, Yourare, Coinshare en het bijzondere verhaal van Jeffrey Wammes, Wyomi Masela, Savannah Deckers, Niamh Slattery, Miona van de Wiel, Patriz Gonzalez en vele andere gymnasten. Ontdek ook de mogelijkheden om jouw sporttalent èn carrière te ontwikkelen.

Vrijdag 30 mei: ‘Veilig sportklimaat en positief coachen’  met Henriëtte van de Weg van de KNGU en een clinic ‘Mental Coaching voor ouders van sportende kinderen’ van de sportpsychologen van Skerpe Jeugd.

Zaterdag 31 mei: Panel over ‘Vragen over het KNGU-beleid’ en de clinic ‘Wat is GymPOWER’

Zondag 1 juni: Samenvatting en conclusie van het GymPOWER Open Symposium

Ben je ouder, coach, sporter of heb je een bedrijf die wil bijdragen dat gymnasten en dansers hun doelen in hun sportcarrière kunnen bereiken ? Kom naar het IAG Sportevent en verdiep je tijdens het GymPOWER Open Symposium in onderwerpen die iedereen in de gym- en danssportwereld raken. Per clinic kunnen maximaal 25 personen meedoen. Als je er zelf niet bij kunt zijn, kun je Team GymPOWER je vragen, ideeën en suggesties over de verschillende thema’s mailen, zodat ze toch behandeld kunnen worden.

Kom naar ‘s-Hertogenbosch!

Kom naar het IAG Sportevent 2014 en laat je onderdompelen in de wondere wereld van de gym- en danssport & show. Ontmoet bekende sterren, kom in beweging, geniet van alle gezellige en sportive activiteiten en maak een mooie portretfoto als herinnering aan het IAG Sportevent 2014. Uiteraard komt Team GymPOWER in actie om verslag doen van alles wat er gebeurt op onze eigen-wijze stijl. Het wordt zeker weten weer een onvergetelijk bezoek aan ‘s-Hertogenbosch!

Artikel © GymPOWER | Tekst © Redactie GymPOWER | Foto’s © Maurice Smeets