Actueel op GP
Home » Geen categorie » Winst acroteams Adonis en Flik-Flak in Swidnica

Winst acroteams Adonis en Flik-Flak in Swidnica

SWIDNICA – Tijdens de International Turniej Chmielewskiego Swidnica Cup hebben de acroteams van Adonis Sportacrobatiek en Flik-Flak Sportclub veel eremetaal veroverd.

Adonis werd tevens derde in het club/landenklassement, dat aangevoerd werd door Oekraïne. Het senior mixpaar Boyan de Best en Sanna Verhoeff steeg boven zichzelf uit en veroverde in hun categorie overtuigend het goud. Ze hadden zich ook als eerste geplaatst voor de finale met prima oefeningen. Collega’s Hedzer Nijholt en Maud Niessink pakten het brons.

Jeugd mixpaar Stein Briggen en Robin Hooijenga veroverde met 79.232 het brons tijdens hun eerste internationale toernooi. De senior damesgroep Anke Nizet, Eline Kooystra en Melissa Dijkstra turnde zich met drie mooie stabiele oefeningen ook naar het brons. De junior damesgroep bestaande uit Maaike Eringa, Angela Hofstee en Lisa Vermaning maakte na blessureleed een verdienstelijke comeback met een zesde plaats.

Het damespaar Laura Ruijs en Lotte Slungers uit Den Bosch betrad ook de hoogste tree van het erepodium. Ze wisten tijdens alle kwalificatiemomenten met hoge scores voor hun oefeningen de beste prestaties te leveren in hun categorie.

Het senior mixpaar Serge Corneille en Lieke Luites en de damesgroep Mariska van de Water, Robin van de Kroonenberg en Janne Zaalberg kregen met een vierde plaats ook brons toebedeeld. De junior damesgroep Kaylee Leenders, Lotte van de Veerdonk en Renee Veltman wist zich in een sterk deelnemersveld goed staande te houden met drie stabiele oefeningen en eindigde als vijfde.

Artikel GymPOWER/Info Adonis Sportacrobatiek en Flik-Flak Sportclub © foto’s