Actueel GP nieuws
Home » Coming up @ GP » Zevende editie Breda Open Acrobatics Cup in De Scharen
Zevende editie Breda Open Acrobatics Cup in De Scharen
Poster © Ad de Visser | © BredaGym/BOAC

Zevende editie Breda Open Acrobatics Cup in De Scharen

BREDA – Op 23, 24 en 25 november 2018 wordt in Sportcentrum de Scharen in Breda de zevende editie van de jaarlijkse Breda Open Acrobatics Cup (BOAC) gehouden, georganiseerd door BredaGym.

Het populaire en strak geregisseerd toernooi dat uitgegroeid is tot een vaste waarde op de internationale sportkalender, kan dit jaar rekenen op inschrijvingen van vele acroteams van clubs uit Zwitserland, Nederland, België, Duitsland en Brazilië.

Op de BOAC kunnen teams uit binnen- en buitenland per oefening de concurrentie met elkaar aangaan. Zo vroeg in het seizoen ideaal om ervaring op te doen en de krachten te testen, voor de teams van wie de oefeningen nog niet allemaal klaar zijn om op een wedstrijd te tonen.

Zeker een toernooi om in de agenda te zetten voor de sportliefhebbers, vanwege het kijkspel op hoog niveau en de geweldige ambiance waarmee de organisatie en de deelnemers elk jaar weer het publiek mee weet te entertainen. Team GymPOWER i.s.m. AcroGymPOWER zal aanwezig zijn voor een verslag van dit toernooi.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de BOAC en de website van BredaGym.

Artikel © GymPOWER i.s.m. © AcroGymPOWER | Tekst © Martine Hooijenga-Le Duc | Poster © BOAC/© BredaGym /© Ad de Visser